Home Wie zijn wij? Projecten Actueel Publicaties Praktische info Associes

Hetti Willemse

Hetti is sociaal geograaf met als specialisaties planologie en ecologie. Daarnaast heeft zij een opleiding mediation gevolgd. Ze is een allround specialist op het terrein van strategie, beleid en implementatiemanagement voor partijen in het publieke domein. Zij heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, de daaraan gerelateerde terreinen en het openbaar bestuur. Speciale aandacht heeft zij voor de wisselwerking tussen de fysieke omgeving en het samenleven: ontmoeting is daarbij een sleutelbegrip.

Hetti heeft haar werk altijd gecombineerd met bestuursfuncties en/of vrijwilligerswerk bij vele maatschappelijke organisaties. Als mede-eigenaar van Publicarea heeft zij van 2006 tot 2010 haar werk gecombineerd met het raadlidmaatschap in de gemeente Amsterdam, waarbij zij respectievelijk de portefeuille wonen, wijken en monumenten en de portefeuille ruimtelijke ordening en grondzaken behartigde. Ook was zij lid van het presidium van de gemeenteraad.

Als geen ander weet zij ogenschijnlijk tegengestelde belangen tot een win-win situatie voor elke partij te brengen. Haar manier van werken kenmerkt zich door een attente, sociaal bewogen en persoonlijke insteek.

Meer informatie over de werkervaring van Hetti Willemse vindt u in haar cv, klik hier.

hettiwillemse@publicarea.nl