Home Wie zijn wij? Projecten Actueel Publicaties Praktische info Associes

Zorgvisite.nl - recensies en tips voor de ouderenzorg

Hetti Willemse, Tineke van den Klinkenberg en Sanne Rotmeijer

Met de lancering van www.zorgvisite.nl heeft Publicarea, in samenwerking met Vereniging het Zonnehuis, een interactief digitaal platform gecreëerd waar recensies worden geplaats van visites aan verpleeg- en verzorgingshuizen, onafhankelijk afgelegd door de Dames THe, Tineke van den Klinkenberg (associé Publicarea) en Hetti Willemse en Tineke van den Klinkenberg.
Voortbordurend op de gids 'Thuis Voelen', waarin de meerwaarde van het bondgenootschap tussen naasten en organisaties beschreven staat, worden op www.zorgvisite.nl aanvullende praktische tips geplaatst. Elke twee weken gaan de Dames THe op visite bij zorginstellingen door het land met als uitgangspunt de graadmeter of hun eigen dierbare zich er Thuis Voelt. Inmiddels staan er honderden Thuis Voelen tips en tientallen recensies op de website.


Doel van de website www.zorgvisite.nl is een inhoudelijke database te bieden aan praktische voorbeelden en concrete tips om de condities te creëren voor het Thuis Voelen gevoel in verpleeg- en verzorgingshuizen.De Dames The bekijken de randvoorwaardelijke condities van het huis en leggen hun inzichten op een aansprekende en journalistieke manier in gewonemensentaal vast en beoordelen de instelling met max. 5 THe-kopjes.

Volg Zorgvisite.nl via ons Twitter en Facebook account @Zorgvisite.
Meld je hier aan voor het om de week verschijnende Zorgvisite nieuwsbericht.