Home Wie zijn wij? Projecten Actueel Publicaties Praktische info Associes

Praktische info

Goed in Samenwerking

 

Publicarea maakt onderdeel uit van GinS BV (Goed in Samenwerking), Amsterdam.              kvk no 34180128, IBAN: NL82 RABO 0140229442

 


Werkwijze


 

Elke opdracht bij elke opdrachtgever vraagt om maatwerk. Daarom vinden we het belangrijk om altijd te starten met een goed voorbereidingsgesprek met u als mogelijke klant. We willen natuurlijk weten wat uw vraag precies is en of wij van dienst kunnen zijn. Soms is een vraag met een paar gesprekken al te beantwoorden en hoeft het niet tot een opdracht te komen. En soms kunt u beter een ander inschakelen dan ons; wellicht een van onze associes. Als we gezamenlijk tot de conclusie komen dat Publicarea een rol kan spelen bij het invullen van uw vraag, dan volgt altijd eerst een gespecificeerde offerte.

Net als u houden we er niet van om met onverwachte financiële verrassingen te worden geconfronteerd: hoe de opdracht er ook uit ziet, we geven altijd aan wat het u gaat kosten.Na uw ondertekening gaan we aan de slag. Aan de slag gaan betekent bij ons altijd: samen. Natuurlijk zijn wij vaak de trekkers van het werk, maar we kunnen het nooit volledig van achter bureau vandaan. We communiceren gedurende het gehele traject permanent met u als opdrachtgever en namens u met de personen en instellingen die we nodig hebben voor het goed vervullen van de opdracht. Het spreekt voor zich dat wij altijd de maximum inzet zullen plegen om uw opdracht met succes af te ronden. Een tevreden opdrachtgever is voor ons altijd de beste reclame.                                                                                                                           


-     Tarieven

 
 

-     Producten


-     Algemene voorwaarden

 
 

-     Contact